Olbrechts Kwaliteitstomaten

Familiaal karakter

Olbrechts Tomaten is een sterk familiaal bedrijf met een rijke traditie. Reeds drie generaties lang worden tomaten gekweekt volgens de strengste normen in de markt.

Het bedrijf ontwikkelde zich bewust niet tot een mastodont. De doorgedreven kwaliteitscontrole blijft in handen van de teler zelf! Uw garantie voor de hoogste kwaliteit.

Certificaten

Vooreerst beschikken we over het certificaat GLOBALG.A.P. Deze internationale norm waarborgt onder meer respect voor de natuur en de medewerkers, alsook het terugdringen van gewasbeschermingsmiddelen.

Daarnaast verkregen we het CKCert label. Dit garandeert via strenge controles dat we ondermeer het Flandria Lastenboek perfect naleven!

Flandria kwaliteitslabel

Flandria is hťt Belgische kwaliteitslabel voor groenten en fruit. Het garandeert milieubewuste teelt, kwaliteit en versheid.

Enkel producten van topkwaliteit, met een perfecte smaak en onberispelijk uiterlijk krijgen het Flandria-label toegekend. We zijn dan ook erg fier dat ons na zeer strenge controles het Flandria-label toegekend werd!

De juiste balans tussen smaak en product

Grote aandacht voor het milieu.

Het milieuvriendelijk telen is een grote troef bij Olbrechts BVBA. Dit wordt waargemaakt door het maximale gebruik van biologische bestrijding, drainwaterrecyclage en milieuvriendelijke energie door een warmtekrachtkoppeling (WKK).

 

Onze steenwolmatten waarop we de tomaten telen worden elk jaar op het einde van de teelt opgehaald door Grodan en zij zorgen voor de recyclage hiervan. De steenwolmatten worden voor 100 % gerecycleerd.

 

Het uitkiezen van de rassen wordt bepaald door vele smaaktests en kwaliteitstests. Voor Olbrechts BVBA is de juiste verhouding tussen smaak, productie en kwaliteit enorm belangrijk. Elk jaar worden er nieuwe proeven geteeld om in deze aspecten te verbeteren.

 

 


Copyright Olbrechts bvba 2015 . Privacy Beleid . Snelweb Design - WebWinnaar