Olbrechts Tomaten

MILIEUVRIENDELIJK EN DYNAMISCH

Olbrechts Tomaten

Milieuvriendelijk telen zit in ons DNA

Het milieuvriendelijk telen is een grote troef bij Olbrechts BV. Dit wordt waargemaakt door het maximale gebruik van biologische bestrijding, drainwaterrecyclage en milieuvriendelijke energie door een warmtekrachtkoppeling (WKK).

Onze steenwolmatten waarop we de tomaten telen worden elk jaar op het einde van de teelt opgehaald door Grodan en zij zorgen voor de recyclage hiervan. De steenwolmatten worden voor 100 % gerecycleerd.

Het uitkiezen van de rassen wordt bepaald door vele smaaktests en kwaliteitstests. Voor Olbrechts BV is de juiste verhouding tussen smaak, productie en kwaliteit enorm belangrijk. Elk jaar worden er nieuwe proeven geteeld om in deze aspecten te verbeteren.

Olbrechts Tomaten - Snoeptomaten met Flandria label - Onze Lieve Vrouw Waver België

Familiaal karakter

Olbrechts Tomaten is een sterk familiaal bedrijf met een rijke traditie. Reeds drie generaties lang worden tomaten gekweekt volgens de strengste normen in de markt.

Het bedrijf ontwikkelde zich bewust niet tot een mastodont. De doorgedreven kwaliteitscontrole blijft in handen van de teler zelf! Uw garantie voor de hoogste kwaliteit.

Olbrechts Tomaten - Snoeptomaten met Flandria label - Onze Lieve Vrouw Waver België

Certificaten

Vooreerst beschikken we over het certificaat GLOBALG.A.P. Deze internationale norm waarborgt onder meer respect voor de natuur en de medewerkers, alsook het terugdringen van gewasbeschermingsmiddelen.

Daarnaast verkregen we het CKCert label. Dit garandeert via strenge controles dat we onder meer het Flandria Lastenboek perfect naleven!

Olbrechts Tomaten - Snoeptomaten met Flandria label - Onze Lieve Vrouw Waver België

Flandria kwaliteitslabel

Flandria is hét Belgische kwaliteitslabel voor groenten en fruit. Het garandeert milieubewuste teelt, kwaliteit en versheid.

Enkel producten van topkwaliteit, met een perfecte smaak en onberispelijk uiterlijk krijgen het Flandria-label toegekend. We zijn dan ook erg fier dat ons na zeer strenge controles het Flandria-label toegekend werd!