Olbrechts Tomaten

MET HET FLANDRIA KWALITEITSLABEL

Olbrechts Tomaten

Respect voor het milieu

Olbrechts Bv zet sterk in op een milieu bewuste teelt. Hierbij trachten we zo veel mogelijk biologische middelen te gebruiken in de strijd tegen ongewenste insecten en schimmels. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inzetten van sluipwespen tegen de witte vlieg, …

Daarenboven wordt al het regenwater dat op onze serres valt opgevangen en gebruikt voor de planten. Ook het overtollige voedingswater word opgevangen, ontsmet en opnieuw gebruikt zodat er niets naar de natuur vloeit. En voor de bestuiving zetten we hommels in.

Het doel en het uiteindelijke resultaat? Een volledig residuvrije tomaat op de markt brengen!

Snoeptomaat rood

Een glanzend dieprode snoeptomaat met een zeer goede smaak. De vruchten zijn ongevoelig voor barsten, stevig en hebben een zeer goede en lange houdbaarheid. Uitmuntend goede smaak door perfecte balans tussen zoet, zuur en sappigheid.

Ras Brix Vruchtgewicht Type
Adorelle 9 10-12 gram Snoep Santa

Snoeptomaat oranje

Een leuke oranje snoeptomaat met zeer hoge smaakscores. De hoge zoetheid, het fruitige aroma en de iets zachtere vruchten maken dit ras zeer populair bij kinderen en jonge consumenten. Zeer goede houdbaarheid.

Ras Brix Vruchtgewicht Type
0102R (Syngenta) 9 11-12 gram Snoep Santa

Snoeptomaat geel

Gele mini-pruimtomaat in een opvallende peervorm gecombineerd met een aantrekkelijke citroenkleur en uitstekende smaak.

Ras Brix Vruchtgewicht Type
Tomelody 8.4 12-15 gram Snoep Peervormig

Snoeptomaat mix

Zorgvuldig uitgezochte mix van onze hoofdrassen (geel, rood, oranje), aangevuld met verrassende extra’s bestaande uit verschillende kleuren, vormen en smaken.

Verpakking

Wij verpakken de tomaten naar wens van de klant. Het aanbod en de mogelijkheden zijn eindeloos en gaan van kleinere verpakking, denk aan shakers, emmers,… tot bulk verpakking zoals dozen en kisten.

Het ecologische en milieuvriendelijke aspect zal steeds een belangrijke drijfveer zijn om onze verpakking uit te kiezen. Hier werken we nauw samen met de leveranciers om de beste alternatieven op de markt te kennen en te kunnen aanbieden.

Contacteer ons vrijblijvend om de mogelijkheden te bespreken.